CNN Türk Muhabiri Coronavirüse Yakalanan Kuzeni İçin Yardım İstedi

CNN Türk muhabirlerinden olan Ceylan Sever, coronavirüse yakalanan kuzeni için yardım çağrısında bulundu. Sever, kuzeninin tedavisi için virüsü yenen bir kişiye ihtiyaçları olduğunu belirtti.

06.04.2020-14:15 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-14:03) CNN Türk Muhabiri Coronavirüse Yakalanan Kuzeni İçin Yardım İstedi

Ülkemizde görülen coronavirüs salgını günden güne etkisini artırıyor. Ülkemizde 27 bin 69 coronavirüs vakası tespit edilirken, bunlardan bin 42'si tedavilerinin ardından taburcu edildi. CNN Türk muhabiri olan Ceylan Sever'in kuzeni de coronavirüs salgınına yakalanırken, durumu ağırlaştı. Kuzeni için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sever, "Kuzenime covid-19 teşhisi kondu. 27 yaşında 1.90 boyunda neredeyse 100 kilo dağ gibi adam. Hiçbir kronik rahatsızlığı yok. Ama nedense çok ağır geçiriyor. İlk günler ateşi düşmedi, ilaçları hep kustu. En son öksürürken kan gelmeye başladı. Yoğun bakıma aldılar. 2. gün entube ettiler." dedi.

"HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Kuzeninin yoğun bakımda olduğunu ve vücudunun tedaviye cevap vermediğini belirten Ceylan, "Doktorlar, "İyileşmiş ve üzerinden 15 gün geçen eski bir covid-19 hastası gerekiyor" dediler. Kanından aldıkları antikorla kök hücre nakli yapacaklarmış. Lütfen bu kriterlere uyan biri varsa yardımcı olsun, lütfen. İstanbul’dayız, tedavisi burada yapılıyor. Ancak eğer yardımcı olabilecek biri varsa ve şehir dışı onun için sorun olmayacaksa tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Getir götürür ne gerekirse yaparız. Bakın daha çok genç, önünde bir sürü zaman var, hayalleri var. Her şeyi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal