CNN Türk Boykotuna Uymayan CHP'li Kocasakal ile Sevigen'e İhraç!

CNN Türk yayınına bağlanan Ümit Kocasakal ve Mehmet Sevigen CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline gönderildi.

13.02.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-19:21) CNN Türk Boykotuna Uymayan CHP'li Kocasakal ile Sevigen'e İhraç!

CHP'nin CNN Türk'e karşı uyguladığı boykotu çiğneyen CHP'li Ümit Kocasakal ve Mehmet Sevigen partiden kesin ihraç talebiyle disipline gönderildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CNN Türk’e yönelik boykot kararı aldıklarını duyurmuştu. Özkan, söz konusu boykot kararını, CNN Türk’ün halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını zedelediğine, iktidarın çıkarları yönünde yayınlar yaptığına vurgu yaparak açıklamıştı.

Yeniçağ Gazetesi'nden aktarılan bilgiye göre; CNN Türk’e yapılan boykot kararını ilk çiğneyen CHP’li kişi Ümit Kocasakal oldu. Kocasakal, CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunuculuğunu üstlendiği Akıl Çemberi adlı tartışma programına konuk olarak bu karara uymayan ilk isim olarak akıllara kazındı.

CHP’de genel başkan adaylığını duyuran fakat yeterli imza alamadığı için aday olamayan Kocasakal’ın, CNN Türk yayınına katıldığı ve genel merkezin boykotunu çiğnediği için CHP’den ihraç istemiyle disipline gönderildi. Kocasakal’ın, CHP’den ihracı için İstanbul il disiplin kurulunda işlem başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal