CNN Greece de Ekrem İmamoğlu'ndan Yunan Diye Bahsetmiş

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Yunan basınının sürekli olarak kendisini Yunan olarak tanıtmasına "Bunlar basit internet siteleri" demişti. Ancak dünyaca ünlü bir kurum olan CNN'in de İmamoğlu'ndan aynı şekilde bahsettiği ortaya çıktı.

22.05.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-13:31)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ekrem İmamoğlu, önceki gece CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. 

Hakan'ın soruları karşısında zor anlar yaşayan İmamoğlu'nu en fazla zorlayan konu ise, Yunan basınının devamlı olarak kendisinden Yunan ya da Pontus olarak bahsetmesi meselesi oldu. 

BASİT İNTERNET SİTESİ DEMİŞTİ

İmamoğlu, Yunanların onu bu kadar sahiplenmesi konusunda tatmin edici bir cevap veremedi. CHP'li isim iddiaları yazanların basit internet siteleri olduğunu iddia ederek meseleyi önemsizleştirmek istedi.

BASİT DEDİĞİ CNN ÇIKTI

Ancak gerçek hiç de öyle İmamoğlu'nun dediği gibi değil. Dünyaca ünlü kurumlardan birisi olan CNN'in Yunanistan kanalı da İmamoğlu'ndan aynı şekilde bahsediyor.

CNN Greece yaptığı haberde Ekrem İmamoğlu'ndan "Pontus kökenli ve Yunanca konuşan İstanbul'un yeni belediye başkanı" olarak bahsediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal