Çipras'tan Tahrik Eden Davranış!

Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Kilimli adasına geleceğinin haber vermesi üzerine 1 Türk savaş gemisi, 1 hucum botu ve 3 sahil güvenlik ekibi Kardak kayalıkları etrafında yerini aldı.

06.01.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 06.01.2018-15:22) Çipras'tan Tahrik Eden Davranış!

Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Kilimli adasına geleceğinin haber vermesi üzerine 1 Türk savaş gemisi, 1 hucum botu ve 3 sahil güvenlik ekibi Kardak kayalıkları etrafında yerini aldı. Yunan kara sularında 1 hücum botunun da hazır bulunduğu ifade edildi.

Bodrum'a 3 mil uzaklıkta olan ve akibeti konusunda belirsizlik yaşanan Kardak Kayalıklarında Türk sahil güvenlik ekipleri kuş uçurtmadı. 22 senedir Türk ve Yunan askerleri tarafından korunan Kardak Kayalıklarında sıcak dakikalar yaşanıyor.

Kardak kayalıkları etrafında devriye gezen Türk Sahil Güvenlik ekiplerini gören Yunan askerleri telsiz anonsları ile uyarıda bulundu. Yunan Sahil Güvenlik Ekipleri "Türk Sahil Güvenlik Ekibi şu anda Yunan kara sularındasınız. Lütfen karasularımızı terk edin" şeklinde uyarıda bulundu. Bunun üzerine Türk Sahil Güvenlik ekipleri ise " Burası Türk Karasuları" diyerek cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal