Cinsel İstismarda Bulundu, Sana Coronavirüs Bulaştırdım Dedi

İstanbul'da bir kadın yaşını küçük göstererek girdiği onilne arkadaşlık sitesinde 17 yaşındaki bir gençle tanıştı. Gence bıçak zoruyla istismarda bulunan ve "Sana virüs bulaştırdım." diyen 42 yaşındaki kadın hakkında 52 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

07.04.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-10:41) Cinsel İstismarda Bulundu, Sana Coronavirüs Bulaştırdım Dedi

Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre, İstanbul Güngören'de online arkadaşlık uygulaması kullanan bir kadın, kendisini 18 yaş küçük göstererek siteye kayıt oldu. Sitede 17 yaşındaki bir erkek çocuğu ile tanışan kadın, çocuğu bulunduğu adrese çağırdı. 17 yaşındaki Mustafa D., Eda kod adlı kişiyle buluşmak için anlaştı. Kendisine verilen adrese giden genç çocuk, orada Eda kod adlı kişinin Seval D. olduğunu öğrendi. Orada gerçeği söyleyen Seval D., genç çocuğa, "Eda benim seni ben çağırdım. Şimdi bana 100 TL vereceksin ve ilişkiye gireceğiz." dedi.

Mustafa D. bu isteği kabul etmedi. Bu gelişmenin üzerine kendisini Eda diye tanıtan 42 yaşındaki Seval D., bıçakla tehditte bulundu ve Mustafa D.'yi ilişkiye zorladı. Genç çocuğun 100 lirasını da gasp eden kadın, Mustafa D'den evden çıkarken telefon numarasını istedi. Mustafa D. bu isteği de kabul etmezken, kadın "Sana virüs bulaştırdım." dedi.

Yaşadığı olay sonrası korkan Mustafa D., annesine giderek başından geçen olayı anlattı. Anne, oğlu ile savcılığa giderek kadın hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından Seval D. hakkında, "Çocuğa sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel istismar, çocuğun cinsel istismarı, yol kesmek suretiyle silahlı yağma ve hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından dava açıldı. Seval D. hakkında 3 ayrı suçtan 52 yıla kadar hapis cezası istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal