Cinsel İstismara Uğrayan Okuyucusuna Güzin Abla'dan Şoke Eden Cevap!

Güzin Abla olarak bilinen Feyza Algan'ın cinsel istismara uğradığını söyleyen bir okuyucusuna verdiği cevap tepki topladı. Algan, okuyucusuna, "Bu tarz olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor" dedi.

16.11.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-16:02) Cinsel İstismara Uğrayan Okuyucusuna Güzin Abla'dan Şoke Eden Cevap!

'Güzin Abla'nın bir okuyucusuna verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Hürriyet gazetesinden Feyza Algan, kendisine gelen sorulara verdiği cevaplar ile tanınan 'Güzin Abla' köşesinde tecavüze uğradığını ifade eden bir kadına, "Bu tarz olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor. Onlara vereceğim öğütlerden çok daha fazla işe yarıyor" diye yanıt verdi.

"RIZAM DIŞINDA BENİMLE İLİŞKİYE GİRDİ"

Adını vermek istemeyen bir kadın, 'Güzin Abla'ya "Üniversitede tanıştığım bir gençle arkadaşlık yapıyordum. Bir akşam beni arkadaşının evine götürdü. Orada bana içki içirdi ve isteğim dışımda benimle birlikte oldu. Şimdi ben erkeklere artık nasıl güvenebilirim, söyleyin bana" sorusunu sordu.

"GENÇ OKURLARIMA BÜYÜK DERS OLUYOR"

Algan'ın, Hürriyet'te "Rızam dışında benimle oldu" başlığıyla paylaşılan yazısında buna verdiği cevap "Bunları bana yazdığın için teşekkür ediyorum sana. Çünkü işte bu tarz olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor. Onlara verebileceğim öğütlerden çok daha fazla işe yarar. Her önünüze çıkan erkeğe hemen güvenmeyin, onu çok iyi tanımadan baş başa kalmayın" oldu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

'Güzin Abla'nın "Tecavüze uğradım" diyen genç kız hakkında yaptığı yorum, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal