'Çiğ Köfteli' Trafik Magandası Kamerada!

İstanbul'un farklı noktalarında araçla hareket halindeyken tepsiden çiğ köfte yiyerek sürüşe devam eden kadın maganda trafiği tehlikeye soktu. Tek bacağıyla bağdaş kuran, hareket halindeyken direksiyonu bırakıp oynayarak otomobilini kullanan maganda, o anları videoya kaydettirip sosyal medya hesabında paylaştı.

07.09.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-15:41)

İstanbul'da araçla trafiğe çıkıp sokak ve caddelerde kuralları hiçe sayıp magandalara bir yenisi daha katıldı. Ağır para cezaları ve uygulamalara karşın trafik terörü devam ediyor.

Son olarak mega şehrin farklı ilçelerinde araçla seyir halinde olan kadın bir sürücü, tek ayağıyla bağdaş kurup trafikte ilerledi. Otomobil kullanırken eğlenen, yer yer başını kameraya çevirerek dikkatini yoldan ayıran, eline aldığı tesbihi sallayan kadın şoför trafiği tehlikeye soktu.

TEPSİDEN ÇİĞ KÖFTE YİYEREK ARABA SÜRDÜ

Aynı kadın şoför, paylaştığı bir başka videoda da tekrar tek ayağını uzatıp seyrettiği sırada bir de yanına koyduğu tepsiden çiğ köfte yedi.

Maganda, dinlediği müziklerle de direksiyonu elinden bırakarak eğlendi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye sokan maganda, şov için yapmadığını bırakmadı.

Maganda şoför o dakikaları video çektirip bir de sosyal medya hesabından paylaştı.

Emniyet, trafiği riske sokan sürücüyü arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal