Çiftlik Bankın CEO'su Tosuncuk'un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kamuoyunda 'Tosuncuk' olarak ünlenen Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın kaçmadan önceki yaşamına ait yeni görüntülere ulaşıldı.

26.11.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-15:47)

Kamuoyunda 'Tosuncuk' olarak ünlenen Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın kaçmadan önceki yaşamına ait yeni görüntülere ulaşıldı. 132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurtdışına firar eden Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmış, vurgunu filmlere dahi konu olmuştu.

'RAPÇİ CEO' ARKADAŞLARINA ŞARKI SÖYLEMİŞ

'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın'ın ilk görüntüleri ortalama bir sene önce, 'Çiftlikbank'ın o dönem Bursa'da bulunan genel müdürlüğünde ortaya çıktı. Görüntülerde, Çiftlikbank'tan önce bulaşıkçı olarak çalıştığı ve rap müziği ile ilgilendiği tespit edilen Mehmet Aydın, ofisinde arkadaşlarına sözlerini kendi yazdığı şarkıyı seslendiriyor.

'DAMAT TOSUNCUK' KIZ EVİNDE

Görüntülerin devamı Mehmet Aydın'ın evlendiği güne ait. Klasik bir gelin arabası ile görüntülenen çiftin düğün konvoyunda çekilen görüntülerde Mehmet Aydın, kız evinin önünde görülüyor. Aydın'ın davulcuya bahşiş verdiği anlar kameralara yansıyor.

DÜĞÜN HEDİYESİ OLARAK 1 MİLYON LİRALIK OTOMOBİL

Bir diğer görüntüde, ortalama 1 milyon TL değerindeki son model bir lüks otomobilin şoför koltuğundaki acemi sürücü ise, çiçeği burnunda gelin Sıla Aydın. Sıla Aydın düğün hediyesine binerek Bursa'da trafiğe çıkıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal