Çiftlik Bank Davasında Tutuklu 2 Sanık Da Tahliye Edildi

Binlerce kişinin kar vaadiyle dolandırılmasına ilişkin aralarında ‘tosuncuk' lakabıyla tanınan firari sanık Mehmet Aydın'ın da bulunduğu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasının 7. celsesi görüldü.

04.07.2019-21:26 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-21:21)

Çiftlik Bank davasında mahkeme, tutuklu sanıklar sistemin yönetim kurulu başkanı Savaş Yıkılmaz ve yazılımcısı Cudi Cumhur Yurdakul’un tahliyesine karar verdi. Mehmet Aydın’ın aralarında bulunduğu 5 firari sanıklı davada, tutuklu yargılanan sanık kalmadı.

2 SANIK DAHA TAHLİYE EDİLDİ

Binlerce kişinin kar vaadiyle dolandırılmasına ilişkin aralarında ‘tosuncuk' lakabıyla tanınan firari sanık Mehmet Aydın'ın da bulunduğu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasının 7. celsesi görüldü. Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya 2 tutuklu sanık cezaevinden getirildi. Tutuksuz sanıklar Serdal Dostdoğru, Anıl Çiçek, Hamit Can, İzzettin Çelik ve Düzgün Genç ile sanık avukatları da salonda hazır bulundu.

ŞARTLI TAHLİYE

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Savaş Yıkılmaz ve Cudi Cumhur Yurdakul'un, dosya kapsamı ve tutuklu kaldıkları süreye göre, ayda bir gün en yakın karakola giderek imza atmaları ve beyanda bulunmaları şartıyla adli kontrol kararı ile tahliyelerine karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal