CHP-Saadet Partisi Görüşmesi Bitti: Kendi Adaylarımızla Seçime Gireceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifaka kapıyı kapatarak "Kendi adaylarımızla seçime katılacağız" dedi.

26.11.2018-16:21 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-16:30) CHP-Saadet Partisi Görüşmesi Bitti: Kendi Adaylarımızla Seçime Gireceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Karamollaoğlu yaptığı açıklamada, ittifaka kapıyı kapayarak "Kendi adaylarımızla seçime katılacağız" dedi.

İKİ LİDER ARASINDAKİ GÖRÜŞME 1 SAAT SÜRDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1 saat devam etti. Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu kısa bir açıklama yaptı.

"İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Temel Karamollaoğlu'nun açıklaması:

Bu ziyaretinden sebeple Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bir seçime giriyoruz. Atmosferi enine boyuna düşünmek önemli bir olay. Bu seçimlere giderken bir gerginlik yaşanmasın. Her siyasei parti değişik görüşlere sahiptir, bu değişiklik bizim için zenginlik olmalı. Biz genel bir ittifakın söz hususu olmadığını, biz her seçim bölgesinde seçime girme çabasında olacağız. Anadolu'da farklı yerlerde yeri geldiği zaman dirsek teması olacağını söylemiştik."

KARAMOLLAOĞLU, "İTTİFAK OLMAZ AMA DİRSEK TEMASI OLABİLİR" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerinde ittifak kurdukları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de ziyaret etmişti.

Temel Karamollaoğlu, geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirdiği açıklamada ittifak için "İttifak olmaz fakat bir dirsek teması olabilir" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal