Yunanistan Eski Başbakanı Papandreu Ekrem İmamoğlu Ziyaretinde Büyük Planı İtiraf Etmiş

1 yıl önce Ekrem İmamoğlu'nun 'Vefa Gecesi'ne katılan Yunanistan Eski Başbakanı Papandreu'nun, gecede yaptığı konuşmada 'şehirlerde güçlenmeliyiz' mesajını verdiği ortaya çıktı.

27.05.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-19:51)

HABER365 / ÖZEL HABER

Son günlerde Yunan medyası tarafından CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu bolca övülmüştü. Hatta son günlerde ANT kanalı İmamoğlu için Yunanca konuşuyor ve Pontuslu demişti. Hatta ANT TV'nin haberinde kendisiyle röportaj yaptıklarında Pontuslu musun sorusuna 'evet' diye cevap verdiği itiraf ediliyor.

YUNANİSTAN BAŞBAKANI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI'NI NİYE ZİYARET EDER?

Bu olaylarla gündemden düşmeyen İmamoğlu'nun bir ziyareti daha ortaya çıktı. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde Yunanistan eski başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu’yu makamında ağırlamış.

VEFA GECESİNDE YUNANLI BAŞBAKAN'A ÖDÜL

O Dönem Beylikdüzü Belediyesi'nin 'Vefa Gecesi'ne katılan Papandreu ziyaretin sonunda, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretin anısına, Papandreu'ya plaket takdiminde bulundu ve özel olarak hazırlanmış Atatürk takvimi hediye etti.

 "ŞEHİRDE GÜÇLERİMİZİ ARTTIRMALIYIZ" AÇIKLAMASI

Gecede konuşan Papandreu, Beylikdüzü Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan açıklamasında şunları kaydediyor:

"Milliyetçilik ve korkuya geri dönmektense bizim yapmamız lazım olan şey, yerelde, güçlerimizi arttırmaktır. Gelişen teknoloji sayesinde, halk da sosyal medya üstünden ve farklı kanallardan demokratik yollarla bu sürece katkı verebilir." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal