CHP'nin Söylemlerine Göre Türkiye'de Hasta Yatağı Sayısı Az

Sağlık Bakanlığı'nın coronavirüs vakalarına karşı çalışmaların üst seviyede olduğu dönemde CHP'den, insanları telaşa sürükleyecek çıkışlar yükselmeye başladı.

17.03.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-11:49) CHP'nin Söylemlerine Göre Türkiye'de Hasta Yatağı Sayısı Az

Sağlık Bakanlığı'nın coronavirüs vakalarına karşı çalışmaların üst seviyede olduğu dönemde CHP'den, insanları telaşa sürükleyecek çıkışlar yükselmeye başladı.

Coronavirüs, Çin'in Vuhan kentinden dünyanın pek çok ülkesini tesirialtına aldı.

Dünyada binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan virüsün, son dönemde en etkili olduğu ülkeler Avrupa ülkeleri oldu.

İtalya'da coronavirüs vakaları sebebiyle sağlık sistemi çöktü, ülkenin tümü karantina altında.

Türkiye de aldığı önlemlerle pek çok ülkeye emsal oldu.

ŞEHİR HASTANELERİNE KARŞI ÇIKAN CHP ŞİMDİ DE YETERSİSİZ DİYOR ! ŞAŞIRMADIK !

CHP, tutarsızlığı ve sürekli kendisiyle çelişen açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Hükümetin 'Şehir Hastaneleri' çalışmalarına var gücüyle karşı çıkan tutarsız parti, şimdi de ülkece yaşadığımız bu zor günlerde 'köstek olma' politikasını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.


HASTANE YATAĞI SAYILARI

Devlet tarafından alınan tedbirler vatandaşlara güven verirken, CHP'den insanları telaşas sokan çıkışlar yükselmeye başladı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 100 bin kişiye düşen hastane yatağı sayılarını paylaştı ve İtalya'nın, İspanya'nın Türkiye'den iyi olduğunu belirtti.



CHP RAPOR DÜZENLEDİ

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, coronavirüs salgınıyla alakalı düzenlediği raporda ülkelerin sağlık hizmetlerinde hızlı bir talep ve bunun sonucunda sistemin çökme riskine karşı tedbirler alındığını belirtti.

Taşçıer, coronavirüs salgını halinde hem hasta yatakları hem de doktor sayısı yönünden Türkiye’nin öteki ülkelerden daha kötü vaziyette olduğuna işaret etti.

Taşçıer, coronavirüs salgını durumunda hem hasta yatakları hem de doktor sayısı olarak Türkiye’nin öteki ülkelerden daha kötü vaziyette olduğuna dikkat çekerek, “Bu virüsün ülkemizde yayılımını minimuma indirebilmek ve sağlık hizmetlerinin ani bir taleple çökmemesi için tüm önlemler hızla alınmalıdır.” diye konuştu. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal