CHP'nin Ordu Valisi Yavuz Hakkındaki İddiası Yalanlandı

Ekrem İmamoğlu’nun ‘it’ dediği Ordu Valisi Seddar Yavuz, yalan ve iftiralarla CHP tarafından hedef alınıyor. CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Engelliler Haftası’nda düzenlenen bir toplantıda Yavuz’un İmamoğlu’nu destekleyenlere “İmamoğlugiller” ve “s….” dediğini öne sürdü.

14.06.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-11:25)

Ekrem İmamoğlu’nun ‘it’ dediği Ordu Valisi Seddar Yavuz, yalan ve iftiralarla CHP tarafından hedef alınıyor. CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Engelliler Haftası’nda düzenlenen bir toplantıda Yavuz’un İmamoğlu’nu destekleyenlere “İmamoğlugiller” ve “s….” dediğini iddia etti. İmamoğlu da aynı yalanı devam ettirdi. Ancak toplantıya katılan 6 derneğin temsilcisi CHP’nin söz konusu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

CHP’liler, Ekrem İmamoğlu’nun “it” diyerek hakaret ettiği Ordu Valisi Yavuz’u hedef haline getirmeye çalışarak iftira attı. CHP’li Mustafa Adıgüzel, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda Yavuz’un İmamoğlu’na hakaret ettiğini iddia etti. İmamoğlu da aynı yalanı devam ettirdi.

CHP'NİN İDDİALARI YALANLANDI  

Valilikte rutin olarak gerçekeleştirilen ve 10 Mayıs Engelliler haftasına denk gelen toplantıya katılan engelli derneklerinin temsilcileri, Mustafa Adıgüzel’in iddia ettiği gibi bir konuşmanın söz konusu olmadığını belirtti. 

Konu hakkında açıklamada bulunan temsilciler, “Vali bey bizi kapıda karşıladı. Tamamıyla o günün anlam ve önemine ilişkin, denetimlerin sıklaşması, bakım merkezlerinin iyileştirilmesi gibi konular konuşuldu. Sayın valinin ağzından iddia edildiği gibi CHP’ye yönelik küfür, hakaret çıkmadı. Toplantıda zaten siyaset konuşulmadı. 15 kişiydik. Aramızda bayanlar da vardı. Sayın Adıgüzel’e yanlış bilgi verilmiş” ifadesinde bulunarak CHP’nin iftirasını çürüttü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal