CHP'nin İstanbul ve Ankara Adayları Kesinleşti

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, FOX TV ekranlarında CHP'nin İstanbul ve Ankara adayını açıkladı. Zeyrek, İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu, Ankara adayının ise Mansur Yavaş olacağını açıkladı.

15.12.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-14:08) CHP'nin İstanbul ve Ankara Adayları Kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İYİ Parti ile seçim ittifakında anlaşmya ulaşmasının sonrasında gözler özellikle büyük şehirlerin adaylarına döndü.

ANKARA ADAYI MANSUR YAVAŞ, İSTANBUL ADAYI EKREM İMAMOĞLU

Fox Tv’de ekranlara gelen sabah programına konuk olan ve süreci değerlendiren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, ‘Ankara için Mansur Yavaş netleşti mi?’ sorusuna “Evet Ankara için Mansur Yavaş, İstanbul için de Ekrem İmamoğlu netleşti. Bunu açıkça söyleyebilirim” cevabını verdi.

İMAMOĞLU İÇİN AYRI LANSMAN YAPILACAK

Ekrem İmamoğlu’nun adının duyurulmasının ayrıca tek başına olacağını söyleyen Zeyrek şunları ifade etti: “Büyük olasılıkla ayın 18’inden sonra büyük şehirler duyurulacak. İstanbul başka bir tarihte lansman gibi büyük şatafatlı bir törenle gerçekleştirilecek. İki aday da netleşti. Çünkü Mansur Yavaş konusu isimle alakalı değil parti ile alakalıydı. O problem de çözüldükten sonra netleşti.”

ANKARA İÇİN ANKETLERDE SON DURUM

Bu arada anketler de geliyor. Burada söylemek kanunlara göre doğru değil fakat Ankara’da çok çekişmeli bir yarış olacak gibi duruyor. Kafa kafaya hatta birinin önde olduğunu ifade ediyor tüm anketler. Yani AK Parti için daha zor bir dönem olacak gibi duruyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal