CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu: YSK Benim Verdiğim Bilgileri Teyit Etti

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, YSK Başkanı Sadi Güven'in açıklamaları ile alakalı konuştu. İmamoğlu, "YSK benim verdiğim bilgileri teyit etti" dedi.

01.04.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-11:35) CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu: YSK Benim Verdiğim Bilgileri Teyit Etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. İmamoğlu, verdiği YSK bilgilerinin, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven tarafından da teyit edildiğini açıkladı.

"BURASI BİR DİPSİZ KUYUYA DÖNER"

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sisteme girmeyen sandık sayısı 82. Oy farkı 27 bin 806. Şu anda esasen kalan sandıklardaki toplam seçmen sayısı 24 bin kadar. Artık bu işin matematiksel süreci bitti. YSK'nın aktardığı sayılara göre konuşuyorum. Günün sonunda kararı verecek olan kurumunun sayılarını aktarıyoruz. Bundan daha önemli bir kurum yok. Sonucu girecek olan YSK'dır. Bazı ajanslar paylaşmış ardından sayfalarından kaldırmış.

Bir tartışma meselesi açılmak isteniyor. 290 bin geçersiz oy olduğu... Burası bir dipsiz kuyuya döner, bunun altından kimse kalkamaz. Geçersiz oy her seçimde vardır.

Benim verdiğim sonuçları YSK Başkanı da teyit etmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal