CHP'nin Destek Verdiği HDP'den Skandal Fotoğraf

Adana'da HDP İl Başkanlığı binasında eli kanlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu ortamda açlık grevinde olanlara HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun ve Adana Milletvekili Kemal Peköz'ün destek verdiği ortaya çıktı.

05.02.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-11:09) CHP'nin Destek Verdiği HDP'den Skandal Fotoğraf

Bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a sözde uygulanan tecridin kaldırılması bahanesini öne sürerek tutuklu olduğu cezaevinde açlık grevi başlatan Leyla Güven’e arka çıkmak amacıyla HDP il binasında bulunan terörist başı Öcalan’ın çerçevesinin altında fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşarak sahte greve destek veren şahışların olduğu tespit edildi. Bu kişiler içerisinde sosyal medyada kullanılan fotoğraflarda eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının hemen altında Diyarbakır HDP Milletvekili Remziye Tosun ve Adana HDP Milletvekili Kemal Peköz'ün de yer aldığı gözlerden kaçmadı.

Adana emniyet güçleri bu fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasından sonra operasyon gerçekleştirmiş, Mehmet Ali G., Olcay S., Hasan K., Suphiye B. ve Güley B.'yi yakalamıştı. Şüpheliler nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından, adli kontrol ve yurt dışı yasağı tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal