CHP'nin Çeşme Açılışı Büyük Dikkat Çekti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB'nin 25 yıl sonra su akıttığını iddia ettiği çeşmenin açılışını gerçekleştirdi.

27.05.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-15:11) CHP'nin Çeşme Açılışı Büyük Dikkat Çekti!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB'nin 25 yıl sonra su akıttığını iddia ettiği çeşmenin açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul'da, AK Parti liderliğinde son yıllarda birçok başarılı ve büyük projeye imza atıldı. Buna Marmaray'dan Avrasya Tüneli'ne, metro hatlarından diğer büyük projelere kadar birçok örnek verilebilir.

Yurdun dört bir yanında uygulamaya konulan millete hizmet anlayışı, engellemelere rağmen sürdürüldü. İstanbul'un geçmişinde böylesine büyük projeler hayata geçmişken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 25 yıl sonra su akıttığını iddia ettiği 3. Ahmet Çeşmesi'ne giderek açılış yapması, dalga konusu olarak gündeme yerleşti.
 
AÇILIŞ YERİNE ZİYARET YAZDILAR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çeşmenin başında fotograf çektiren Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yanlısıyandamedyada zorlukla haber oldu.

Söz konusu haberin parti yanlısı basın mecralarında minimal ifadelerler yer etmesi gözden kaçmadı. Cumhuriyet Gazetesi'nin, bahsi geçen haberi "CHP'den çeşme ziyareti" ifadesiyle sunması sikkat çekti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal