CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş'tan İlk Açıklama: Kazanmak Boynumun Borcu

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, sosyal medyadan paylaştığı açıklamada "Seçimi kazanmak boynumun borcudur" dedi.

18.12.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-16:49) CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş'tan İlk Açıklama: Kazanmak Boynumun Borcu

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mansur Yavaş, adaylığının duyurulmasının sonrasında gerçekleştirdiği ilk açıklamada "Seçimi kazanmak boynumun borcudur." dedi.

 
"SEÇİMİ KAZANMAK BOYNUMUN BORCU"

CHP Parti Meclisi'nde gerçekleştirilen oylamada Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması ile alakalı 45 kabul, 12 ret oyu kullanıldı. Mansur Yavaş, adaylığının açıklanmasının sonrasında sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Seçimi kazanacağını ifade eden Yavaş, "Başkent Ankara adaylığı için beni lâyık gören Millet İttifakı'nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu'na, Sayın Akşener'e ve parti idarecilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güveni, seçimi kazanıp, başarı ile sonuçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah'ın izni, milletimizin takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara'ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı olmadan bütün Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı ifade ediyorum." dedi.

YAVAŞ, 2014 SEÇİMLERİNDE DE CHP'NİN ADAYI OLMUŞTU

Mansur Yavaş, 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri kaybetmiş, 2016 senesinde Cumhuriyet Halk Partisi'den de istifa etti.
 
Yavaş, 18 Aralık tarihinde bir defa daha CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçildi.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal