CHP'nin Algı Oyunlarını Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Ortaya Çıkardı

CHP'nin sosyal medyada algı operasyonları devam ediyor. Parti Meclisi (PM) üyesi Mehmet Ali Çelebi'nin yalanlarını, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ortaya çıkardı.

03.04.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-17:17) CHP'nin Algı Oyunlarını Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Ortaya Çıkardı

CHP Parti Meclisi (PM) mensubu Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya sitesi Twitter'dan yayınladığı bir mesajla ortalığı karıştırmaya uğraştı.

Çelebi, "Hayırdır Büyükşehire bağlı Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezindeki tabloları nereye götürüyorsunuz?" diyerek algı yapmaya uğraştı.

TWİTTER'DAN CEVAP

Gerçek ise kısa zaman içerisinde meydana çıktı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Twitter sayfasından paylaştığı açıklamada konuya açıklık getirdi.

Göksu, "BİR TWEETTE 4 YALAN SÖYLEYEN CHP’Lİ VEKİL... 1- Herkesi kendin gibi zannetme 2- İBB'yi alamadınız, alamayacaksınız. 3- Bu Kültür Merkezi İBB'nin değil Esenler Belediyesi'nindir. 4- O tablolar CRR'de yapılan Su Kasidesi sergisi için gönderilen şimdi de geri getirilen tablolardır" sözlerini kullandı.

ATTIĞI TWEETİ SİLDİ, "TAKİPTEYİZ" MESAJI VERDİ

Gerçek meydana çıkınca Çelebi attığı tweeti silerek "Esenler Belediyesi tarafından CRR’da düzenlenen Su Kasidesi eserleri olduğu bilgisi geldi. Takipteyiz, her ihbarı önemsiyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal