CHP'lilerden Davullu Seçim Propagandası

CHP'liler İzmir'in Konak ilçesinde davullar eşliğinde halka oy kullanmanın önemini anlattı. Etkinlikte "Hak, Hukuk, Adalet" sloganları atılırken, Muharrem İnce'nin İzmir mitingine de çağrı yapıldı.

22.06.2018-10:21 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-10:15) CHP'lilerden Davullu Seçim Propagandası

HT Egeli'nin aktardığı habere göre, CHP Konak İlçe Başkanlığı, oy vermenin önemi ile alakalı Konak Kemeraltı Girişi’nde dikkat çekici bir eylem yaptı. Eylemde şu anki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir mitingine de davet gerçekleştirildi. Duyuruyu CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu boynuna astığı davulla gerçekleştirirken, İzmir Milletvekili adayları Tacettin Bayır, Nilay Kökkılınç, Zekiye Seda Sönmez, Konak İlçe Yöneticileri, Gençlik Örgütü, Kadın Örgütü ve Konak Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Açıklamanın sonrasında grup, Kemeraltı Çarşısı’nda davul eşliğinde seçmenden oy talep ederken, AK Parti iktidarının 16 senedir ülkedeki tahribatlarını da anımsattı. Açıklama gerçekleştiren Başkan Gruşçu: “Bizler vatandaşlık vazifemizi yerine getirmek için sandığa giderek oyumuzu vermek ve sandıklarımıza sahip çıkmak durumundayız” dedi.

Hak, hukuk ve adalet

Kemeraltı Girişi’nden Havra Sokağı’na dek gerçekleştirilen yürüyüşte “Hak, Hukuk, Adalet!” sloganları atıldı. Kemeraltı esnaf ve ziyaretçileri de sloganlara eşlik ederek, alkışlarla destek verdi. CHP İzmir Milletvekili adayları Nilay Kökkılınç ve Zekiye Seda Sönmez, davulları alarak slogan atıp çağrı yapmayı devam ettirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal