CHP'liler Şehit Annesine Saldırdı

Bursa’da şehit annesi CHP’nin seçim standına "teröristlerle nasıl el sıkışırsınız" diyerek haklı bir tepki gösterdi. CHP’li bir kadın ise acılı şehit annesine saldırdı.

18.06.2018-21:26 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-21:35)

24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına, adaylar ve partiler tüm hızıyla çalışmaya devam ediyor. Kurulan ittifaklar üzerinden yürütülen seçim kampanyalarında ‘yıkım ittifakı’ büyük bir hüsrana uğradı. En temelde gizlice kurulan CHP-HDP/PKK iş birliği seçime günler kala ortaya çıktı. En baştan pis kokusunu veren bu ittifak, son mitinglerle beraber kirli ittifaklarını rahatlıkla veriyor.

Öyle ki bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalması halinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye de İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'e de oy vereceğini itiraf etti. CHP'nin adayı Muharrem İnce'de kampanyasının başında HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı Edirne F Tipi Cezaevi'nde ziyaret ederek başarılar diledi.

ACILI ANNEYE SALDIRDILAR

Tüm bu gelişmeler sonucunda Bursa Gemlik'te 27 yaşında oğlunu şehit veren bir acılı anne CHP’nin seçim standına "teröristlerle el sıkıştınız, PKK'yı ziyaret ettiniz, Allahsızlar, oy istiyorsunuz, diyerek haklı bir tepki gösterdi.

Kendisine el sallayan bir kadını görünce ise "şu kadın elini sallıyor" diyerek ona doğru yöneldi. Tepki gösterdiği CHP’li kadın ise şehit annesine saldırdı. Yaşanan olay ise acılı şehit annenin feryadına kulak asmadan sadece saldıranların terbiyesizliği olarak akılda kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal