CHP'liler Kılıçdaroğlu'nu Kendi Silahıyla Vurdu

24 Haziran sonrasında CHP’de liderlik tartışmaları alevlendi. Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamada istifaya yanaşmazken, partililer de Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi için oturma eylemi yapmaya başladı.

26.06.2018-21:19 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-21:45)

24 Haziran seçimlerinde ağır bir yenilgi alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde genel başkanlık tartışmaları başladı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlere dair yaptığı basın açıklamasında partinin genel başkanlığı için sinyal vermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada istifa etmeyeceğine dair ifadeler kullanmıştı.

Bunun ardından İnce, karşı bir hamlede bulunup Kılıçdaroğlu konuşma yaptığı esnada Twitter üzerinde bir paylaşımda bulundu ve Türkiye’de 81 vilayeti gezeceğini belirtti.

Seçim sürecinde İnce’ye karşı büyük sempati besleyen CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini beklerken, parti liderinin istifadan uzak açıklamaları tepkiyi daha da yükseltti.

"KOLTUK SEVDASI OLANLARIN BU PARTİDE YERİ YOK"

CHP Denizli Gençlik Kolları üyelerinin başlattığı eylem sosyal medyada büyük ses getirdi. Saat 20.00'de Genel Merkez önünde toplanmak için sosyal medyada kampanya yürüten CHP'liler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Koltuk sevdası olanların bu partide yeri yok." sözlerini pankarta yazarak eylem hazırlıklarına başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı basın açıklamasında bu ifadeleri kullanmıştı. CHP’liler Kılıçdaroğlu’nun kendi sözleriyle hedef aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal