CHP'liler Doğruyu Buldu! Tüm Ekip Evet Diyoruz!

HP Kadın Kolları eski Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, ülke genelinde referandum için ‘evet’ kampanyaları yapan Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz’i, Keçiören’de bulunan merkezlerinde ziyarette bulundu.

08.04.2017-13:47 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) CHP'liler Doğruyu Buldu! Tüm Ekip Evet Diyoruz!

CHP Kadın Kolları eski Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, ülke genelinde referandum için ‘evet’ kampanyaları yapan Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz’i, Keçiören’de bulunan merkezlerinde ziyarette bulundu. CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un “ Evet çıkarsa hepinizi denize dökeriz” sözlerine tepki gösteren Atılgan, "Ülkenin ve Türk milletinin yaşadığı bu zor süreçte, ayrıştırıcı ve nefret barındıran kelimeler kullanan Sayın Bozkurt, Türkiye Cumhuriyetinin kurucu iradesine zıt olmaktadır."

 "Atatürk, bütün küresel güçlere karşı savaşmış, emperyalist ve işgalci güçleri haddini bildirerek ülkemizden kovmuştur" diye belirten Atılgan, "Onların taşeron kölelerini de ait olduğu topraklara yollamıştır" şeklinde ifadeler kullandı. Türkiye’nin bir önceki asırda gösterilen Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelenin bu süreçte de yapıldığını vurgulayan Atılgan, Atatürkçü ve devletçi olan kişilerin milli ruhu sergilemesi gerektiğini ifade etti.

REFERANDUMDA OYUMUZ EVETTEN YANA

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz’in ülke tamamında gerçekleştirdiği referandum için ‘evet’ kampanyasına destek vereceklerini ifade eden Atılgan, "Bir cumhuriyet kadını olarak, ekibim ile beraber yeni anayasaya için 'evet' oyu kullanacağız" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal