CHP'li Vekilden İnce'yi Kızdıracak Sözler

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın vekil seçilebilmek için esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Demirtaş’ın oy isterken kurduğu cümle ise gündem oldu.

12.06.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-17:17)

24 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimler için siyasi partiler ve partilerin milletvekili adayları yoğun bir şekilde çalışıyor. Milletvekili adayları ise esnafları gezerek oy toplamaya çalışıyor. CHP’li vekil adayları ise esnaftan sert tepkiler almaya devam ediyor. Ama bu sefer farklı bir olay yaşandı. CHP’li vekil adayı öyle sözler söyledi ki duyanlar inanamadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş'ın kendi cumhurbaşkanı adaylarına bile güvenmemesi sosyal medyada dalga konusu oldu. Ünal Demirtaş’ın oy isteme görüntülerini izleyen herkes CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bu görüntüleri izledikten sonra ne söyleyeceğini merakla bekliyor.

Görüntüler Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde kaydedildi. Zonguldak’tan aday olan diğer CHP milletvekili adayı Merve Kır’la birlikte memleketi olan Karadeniz Ereğli ilçesinde esnafı ziyaret eden CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, 24 Haziran günü gerçekleştirilecek seçimlerde partisi tarafından yeniden aday gösterildiği anımsattı ve girdiği bir esnaf dükkanında “Cumhurbaşkanlığında Reis’e oy verebilirsiniz. Bir sorun yok. Kızmayız, darılmayız. Ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz. İkiye bölelim bu kez oylarımızı. Ereğlimizden çıkanı destekleyelim” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal