CHP'li Vekil: Kurbanlık Koyun Gibi İYİ Parti'ye Gönderildik

CHP'den İYİ Parti'ye geçen sonrasında ise yeniden CHP'ye dönen milletvekillerinden Okan Gaytancıoğlu, bu olaydan kendilerinin haberi olmadığını ve kurbanlık koyun gibi gönderildiklerini söyledi.

30.05.2018-21:13 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-21:51) CHP'li Vekil: Kurbanlık Koyun Gibi İYİ Parti'ye Gönderildik

CHP'den İyi Parti'ye transfer olduktan sonra partisine geri gelen 15 milletvekilinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tarım Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, "Bizim haberimiz yok, kurbanlık koyun gibi yollandık." dedi.

"ANNEM KIZAR, EŞİM KIZAR" DEDİĞİNİ AKTARDI

Cumhuriyet Halk Parti Edirne il başkanlığı, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde netleşen milletvekili adaylarını partililere ve medyaya tanıttı. Tanıtımda İyi Parti'ye geçmelerinin ardından tekrar partisine gelen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tarım başdanışmanı ve Edirne milletvekili Okan Gaytancıoğlu, parti değişikliği ilk defa teklif edildiğinde "Annem kızar, eşim kızar" dediğini söyledi.

"BİZİM HABERİMİZ YOK, KURBANLIK KOYUN GİBİ GİTTİK"

Gaytancıoğlu, "Bizim haberimiz yok, kurbanlık koyun gibi yollandık. Hemen aklıma CHP'den seçildikten sonra Ak Parti'ye giden Necdet Budak geldi. Bir dönem benim için de "Geçer" diye söylentiler oldu. Hemen aklıma o geldi. Dedim "Ben yapamam, annem kızar, eşim kızar, vatandaşlarım kızar dedim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal