CHP'li Umut Oran'ın İkiyüzlülüğü! Biri Demokratik Tepki Diğeri Linç Girişimi

CHP'li Umut Oran'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na halkın gösterdiği tepki için "Linç girişimi" demesi akıllara Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı getirdi. Oran, Bozdağ'a saldıran şahsın yüzünü kendisi silmiş ve saldırıyı "Demokratik tepki" olarak tanımlamıştı.

22.04.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-13:54) CHP'li Umut Oran'ın İkiyüzlülüğü! Biri Demokratik Tepki Diğeri Linç Girişimi

Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na köy halkı tarafından tepki gösterilmişti. Kılıçdaroğlu'nun zor anları güvenlik güçlerinin yerinde müdahalesi sayesinde bir provokasyona yol açılmadan atlatılmış oldu.

CHP'li yöneticiler bu olay üzerinden sosyal medyada ve sokaklarda bir kampanya başlattılar. CHP, halkın tepkisini büyük ve planlanmış bir saldırı olarak lanse etmeye çalışıyor.

BOZDAĞ'A SALDIRI İÇİN "DEMOKRATİK TEPKİ" DEMİŞLERDİ

Ancak CHP'nin bu hareketi akıllara Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma töreninde dönemin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı getirdi. O saldırıda CHP'li Umut Oran'ın Bozdağ'a saldıran şahsın yüzünü silmesi tepkilere neden olmuştu. CHP'li isimler o saldırı için demokratik tepki ifadesini kullanmıştı.

Bu yaşananlar halen akıllarda iken CHP'li Umut Oran'ın dün yaşanan olayla ilgili tavrı ise merak ediliyordu. Oran, Kılıçdaroğlu'nun yaşadıkları için "Demokratik tepki" ifadesinin yerine "linç girişimi" tabirini kullandı.

Benzer olaylara verilen iki farklı tepki ise halk arasında CHP'nin ikiyüzlülüğü olarak değerlendirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal