CHP'li Sezgin Tanrıkulu Teröristbaşı Abdullah Öcalan İçin Yürüyüş Yapmak İsteyen HDP'lilere Destek Verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristbaşı Abdullah Öcalan için yürümek isteyen HDP'lilere "Sizi yürüten adam değildir" demişti. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise terör yandaşlarına destek vererek, "Adam değil İnsan olabilmek önemli" dedi.

15.02.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-17:09) CHP'li Sezgin Tanrıkulu Teröristbaşı Abdullah Öcalan İçin Yürüyüş Yapmak İsteyen HDP'lilere Destek Verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İmralı'da tutuklu olan teröristbaşı Abdullah Öcalan için yürüyüş yapmayı düşünen HDP'li vekillere, "Şimdi 'Apo' içeride diye, güya milletvekilleri yürüyüş yapacaklarmış sağda solda. Sizi yürüten adam değildir." sözleriyle tepki göstermişti.

CHP VEKİLDEN DESTEK

Bu açıklamanın sonrasında birçok farklı yerde yürüme hayali kuran HDP'li vekillere polis göz açtırmazken, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yürüyüşe izin vermeyen Süleyman Soylu'yu eleştirdi.

Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Tanrıkulu, "Adam değil İnsan olabilmek önemli..." diyerek terör destekçilerinin yanında olduğunu bir defa daha gösterdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal