CHP'li Şener'e Konya'da 2. Şok

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Konya 1. sıra adayı olan Abdüllatif Şener, gittiği her yerde vatandaşların ilginç tepkilerle karşılaşıyor. Son olarak çok az bir kalabalığa konuşan Şener'i bu kez korna sesiyle konuşmasını engellediler.

03.06.2018-21:42 - (Son Güncelleme: 03.06.2018-21:43)

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bir araya gelerek Millet İttifakı'nı kurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkım ittifakı’ olarak tanımladığı bu ittifakta dikkat çeken adaylar da seçim yarışında listede kendilerine yer buldu. Bunların arasında en ilginç isim, eski AK Partili Bakan ve AK Parti'den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan muhaliflerinin yanında yer alan Abdüllatif Şener oldu. Şener, CHP'nin Konya 1. sıra milletvekili adayı oldu.

KONYALILAR, ŞENER'İ KOVUYOR

Cumhur İttifakı seçmenin oyunu almak için Cumhuriyet Halk Partisi'nin Konya 1. sıra adayı gösterilen Abdullatif Şener, Konya’da gittiği her yerde vatandaşların tepkisiyle karşılaşıyor. Konyalılar, Abdüllatif Şener'i istemediğini açıkça belli ediyor.

CHP'den Konya 1. sıra adayı olan Abdüllatif Şener, gittiği her yerde ilginç tepkilerle karşılaşmaya devam ediyor. Son olarak sayılı kalabalığa hitap eden Şener'i, bu kez de arabanın korna sesiyle engellediler.

ŞENER’İ İSTEMEDİKLERİNİ AÇIKÇA SÖYLEMİŞLERDİ

Daha öncede Konya’da esnafı ziyaret etmek isteyen CHP’li aday Abdüllatif Şener, esnafın tepkisiyle karşılaşmıştı. Esnaf, Şener’e açıkça sizi burada istemiyoruz demiş, Şener’e vatandaşın bu tepkisine bir şey diyememişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal