CHP'li Seçmenin Zor Anları

A Haber muhabirinin sokağa çıkarak seçmenin nabznı tuttu. 24 Haziran seçimlerinde seçmenin kime ve neden oy vereceklerini sorgulayan muhabir, CHP’li teyzeyi fena sıkıştırdı.

12.06.2018-23:57 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-23:58)

24 Haziran'da Türkiye'de tarihi bir seçim gerçekleşecek. Büsbütün bir sistem değişikliğine gidilecek seçimde, alanlar tamamıyla seçimatmosferine girmiş durumda.

Seçime günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim vaatleri ile seçmenin etkilemeye çalışan siyasi partiler, seçmenden 24 Haziran’da oy bekliyor. Kökten o partiye bağlı olan ve oy atacak olan seçmen ise şimdiden 24 Haziran için safını belirlemiş durumda. Özellikle CHP tabanı, bağlı oldukları siyasi parti doğru dürüst vaatte ve icraatta bulunamasa da CHP’ye oy vermekten geri durmuyor.

CHP’liler, AK Parti tabanına sürekli ‘okumayan’ kesim diye hitap etse de aslında gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı. A Haber muhabirinin CHP'li seçmene 'Bugüne kadar CHP'nin yaptığı bir tane icraat söyler misiniz?' sorusuna yanıt verememesi bu durumu ortaya koyar nitelikte.

Muhabirinin sorduğu teyze sürekli kitap okuduğunu ifade etse de yöneltilen sorulara cevap verememesi sosyal medyada olay oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal