CHP'li Öztrak'ın Libya'ya Yönelik Fütursuz Yorumuna AK Partili Turan'dan Sert Yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP'li Öztrak'ın Türkiye'nin Libya'da bulunmasına anlam veremediği yönündeki sorusuna tam takım bir yanıt verdi.

20.06.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-10:13)

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Türkiye'nin Libya'da bulunmasına anlam veremediği yönündeki sorusuna tam takım bir yanıt verdi.

Bülent Turan, Öztrak'ın "Bazı bakanların neden Libya'ya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." yönündeki gafına "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" sözleriyle karşılık verdi.

Önceki günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Mit Başkanı Hakan Fidan'ında yer aldığı üst düzey Libya çıkarması, CHP'nin yine fütursuz eleştirilerine maruz kaldı.

CHP'DEN TÜRK SİHALARI'NIN BAŞARISINA KARŞI SİLAH GİBİ YANIT

Arap Birliği'nin, Suudi Arabistan, Mısır ve Rusya'nın arka çıktığı Hafter'e karşı başarıyla mücadele eden Türk SİHA'ları Hafter'in gücünü azaltıyor. Bu başarıya  silah gibi doğrultulan CHP'li Öztrak'in açıklamaları milli idareyi zedeleyecek yöndeydi.

CHP'li Öztrak'ın bu açıklamalarına sessiz kalmayan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya üzerinden "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal