CHP’li Özel, Kılıçdaroğlu'nun Test Davetiyesini Yırttı!

Yeni adli yıl açılış töreninde salgının bulaşma riskine karşı alınan önlemler CHP'de ters algı yarattı. Törene katılım sağlayacak siyasilere gönderilen coronavirüs test davetiyesi Kılıçdaroğlu'na da gönderilince, CHP'li Özel, kamuoyu önünde söz konusu test davetiyesini yırttı.

02.09.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-13:17)

Coronavirüs nedeniyle yapılan açılış ve organizasyonlarda gerekli önlemler aksatılmadan alınmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda Yeni Adli Yıl Açılış Töreninde gerekli tedbirler alındı, törene katılım sağlayan herkese test davetiyesi gönderildi. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Adli Yıl Açılış Törenine davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da coronavirüs testi istenmesine sert çıktı.

Konuya yönelik açıklama yapan Özgür Özel, gönderilen test davetiyesini yırtarak, ''Bu bir hadsizlik, bu bir terbiyesizlik. Buradan uyarıyoruz. Bir daha CHP'ye davetiye yolladığınız herhangi bir yere böyle bir hadsizlik yapmayacaksınız. Ya davetiye yollamayın ya bu rezilliği yapmayın.'' dedi.

SAĞLIK ÖNLEMİNE 'TERBİYESİZLİK' DEDİ

Sağlık önlemini terbiyesizlik olarak addeden Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, ''Bu terbiyesizliği, yok hükmünde kabul ediyoruz ve çiğniyoruz. O sarayı yöneten küstah aklın, iğrenç yaklaşımlarından yaka silkiyoruz. Bunlarla siyaset yapmak zor.'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal