CHP'li Milletvekilinden Ezan Polemiği!

CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, konuk olduğu televizyon programında ezanın Arapça okunmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

06.11.2018-11:43 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-11:39) CHP'li Milletvekilinden Ezan Polemiği!

CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, konuk olduğu televizyon programında ezanın Arapça okunmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.
Gündeme sürekli skandal olaylarıyla gelen CHP milletvekili Öztürk Yılmaz, Habertürk ekranlarında 'Andımız' tartışılırken olaya skandal bir açı ekleyip ezanın Arapça okutulmasından duyduğu rahatsızlığı açıkladı. "Ezan Türkçe okunmalı" diyen Yılmaz'a Doç. Dr. Selman Öğüt, "sen kendi camini aç Türkçe okut o zaman" diyerek ters çıktı.

KAPAK GİBİ YANIT

Ezanın Türkçe okutulması gerektiğini söyleyen CHP'li Yılmaz'a Doç. Dr. Selman Öğüt adeta bir ders verdi. Arapça ezandan rahatsız olan Öztürk Yılmaz'a Ezan'ı CHP döneminde zorla Türkçe okutulduğunu hatırlatan Öğüt'e cevap veremeyen Öztürk Yılmaz, hakaretler savurup Selman Öğüt'e yalakalık iftiraları savurdu.

" ÖSO'YA 'TERÖRİST' DİYEN DE SENSİN"

Programda sıkıntılı anların yaşanmasına neden olan bu sözlere Selman Öğüt,"sensin yalaka ÖSO'ya terörist diyen de sensin" diyerek sert çıktı ve Öztürk Yılmaz'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal