CHP'li Metin Yılmaz'ın Damadının Kaçak Yapısı Yıkıldı

'Kaçak Saray' diye feryat eden isimlerden biri olan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sözcüsü ve Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı Nadir Ataman’ın Büyükçekmece Kumburgaz'da bulunan kaçak yapısı ekipler tarafından yıkıldı.

17.06.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-17:46) CHP'li Metin Yılmaz'ın Damadının Kaçak Yapısı Yıkıldı

Kaçak Saray çığlıkları atan isimlerin kaçak yapıları bir bir ortaya çıkarken, bu isimler arasına Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadı Nadir Ataman da katıldı. Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'da bulunan kaçak yapısı ekipler tarafından yıkıldı.

GÜNDEME GETİREN İSİM TEVFİK GÖKSU OLDU

Ataman'ın kaçak yapısını gündeme ilk getiren isim ise Esenler Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tevfik Göksu olmuştu. 

USULE UYGUN OLMAYAN YAPI

Kumburgaz Mahallesi'nde 581 parsel üzerinde yapı kayıt belgesinden faydalanması mümkün olmayan ve çiğ köfteci olarak kullanılan konteyner niteliğindeki işletmeye yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yapılan inceleme sonucunda; usulüne uygun olmayan yapı kayıt belgesinin düzeltilmesi ve aykırı bulunan yapının kaldırılmasına ilişkin ekipler 30 gün süre vermişti. Verilen sürenin dolmasından sonra Ataman'ın kaçak yapısı ekipler tarafından yıkıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal