CHP'li Maltepe Belediyesi AK Partili Belediyeden 15 Tane Çöp Konteyneri Çaldı

CHP'li Maltepe Belediyesi çalışanları AK Partili Sancaktepe Belediyesi'ne ait 15 tane çöp konteynerini çalarak, Çankırı'daki başka bir ilçe belediyesine hediye etti.

26.12.2018-13:02 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-15:07) CHP'li Maltepe Belediyesi AK Partili Belediyeden 15 Tane Çöp Konteyneri Çaldı

Kurban Bayramı'ndan 2 hafta önce meydana gelen olayda, AK Partili Sancaktepe Belediyesi'ne ait mesire alanından 15 çöp konteyneri ortadan kayboldu. Kurban Bayramı'ndan önce Çankırı'nın bir ilçe belediyesinde olan hemşehri derneği yönetim kurulu üyeleri Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a nezaket ziyareti yaptı.

BAŞKAN, DERNEK YÖNETİMİNE SÖZ VERDİ

Ziyaret sırasında dernek idaresi belediye başkanından ilçelerine gönderilmek için 50 tane çöp konteyneri talep etti. İddialara göre 50 tane çöp konteynerinin fazla olduğunu ifade eden Ali Kılıç "Size 15 tane konteyner gönderebilirim" dedi.

KONTEYNERLER MESİRE ALANINDAN ÇALINDI

Ali Kılıç'ın, "10-15 konteyner bulun" demesinin sonrasında belediye personeli de Sancaktepe Belediyesi'ne ait mesire alanından konteynerleri çaldı. Çalınmasının ardından boyanan ve üstüne Maltepe Belediyesi yazılan konteynerler Çankırı'daki bir ilçe belediyesine verildi.

BU İLK HIRSIZLIK DEĞİL

Öne sürülene göre daha önce de Maltepe Belediyesi personelleri Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi'ne ait çöp konteynerlerini de çalarak Anadolu'daki ilçe ve belde belediyelerine verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal