CHP'li Kadın AK Parti Seçim Merkezine Saldırdı

CHP üyesi bir şahıs AK Parti seçim merkezine saldırdı. Türk bayraklarını da yere indirdi.

20.05.2018-15:01 - (Son Güncelleme: 20.05.2018-15:05)

24 Haziran seçimlerine doğru giderken CHP düşüncesi tekrardan kendini bir seçim döneminde gösterdi. "Türkiye'de demokrasi yok" diye bağıran CHP'lilerin nasıl bir 'demokrasi' istediği tekrardan gün yüzüne çıktı. Kadıköy'deki AK Parti seçim irtibat bürosuna saldıran bir CHP’li kadın, büronun önünde asılı olan bayrakları nefret ve öfkeyle sökmeye çalıştı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kayıt altına alındı. Özellikle Türk bayraklarını nefretle yırttığı görülen kadın gelen tepkilere ise aldırış etmeden provakatif eylemine devam etti. 

CHP ÜYESİ NURDAN KUTMEN

AK Parti'nin seçim bürosuna saldıran şahsın CHP üyesi Nurdan Kutmen olduğu tespit edildi. CHP üyes, Kutmen, Kadıköy Belediyesi'nin milletin vergilerinden aktardığı milyonlarca lirayla finanse ettiği Kadıköy Gönüllüleri adlı yapıda da oldukça faal bir şekilde görev yapıyor.

ANKARA'DA SALDIRMIŞLARDI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde benzer bir zihniyet tarafından Ankara'da AK Parti seçim merkezine saldırı olmuştu.

Ankara’nın Beypazarı ilçesi Bankalar Caddesi’nde 24 Haziran seçimleri için açılan Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, sabaha karşı kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından silahla kurşunlamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal