CHP'li İnce'den 'Namaz' Gafı

Kahramanmaraş’ta halka seslenen CHP’li aday Muharrem İnce, 15 yaşından beri ‘her gün’ Cuma namazı kıldığını ifade etti.

18.06.2018-18:15 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-19:30)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, büyük bir namaz gafına imza attı. Kahramanmaraş’ta vatandaşlara seslenen Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verirken, her gün Cuma namazı kıldığını ifade etti.

CHP’li İnce, "Ben kimseye yalan söylemem. Ben 5 vakit namaz kılıyor falan değilim. Ama ‘her gün’ Allah’a şükür, 15 yaşından beri Cuma namazı kılıyorum” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, büyük bir namaz gafına imza attı. Kahramanmaraş’ta vatandaşlara seslenen Muharrrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verirken, her gün Cuma namazı kıldığını ifade etti.

İnce'nin Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde: 

CHP’li İnce, "Ben kimseye yalan söylemem. Ben 5 vakit namaz kılıyor falan değilim. Ama ‘her gün’ Allah’a şükür, 15 yaşından beri Cuma namazı kılıyorum” şeklinde konuştu.

CHP'li Muharrem İnce, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen mitingde yaptığı konuşmada, kendileri göreve geldiğinde kimsenin kaybetmeyeceği, herkesin kazanacağı bir dönem olacağını belirti.

Cumhurbaşkanı adayı olduğu gün parti rozetini çıkardığını ve Türk Bayrağı rozetini yakasına taktığını hatırlatan Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçildiğinde sadece CHP'lilerden değil her kesimden insanın Bakanlar Kurulunda olacağını, bu şekilde büyük bir sulh, uzlaşma olacağının altını çizdi.

Bu büyük şemsiyenin altında herkesi buluşturacağını ifade eden cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, göreve geldikten hemen sonra OHAL'i kaldıracaklarını, Merkez Bankası başkanının bağımsız olacağını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal