CHP'li Eski Vekil Coronavirüse Yakalandı

CHP eski İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt coronavirüs salgınına yakalandı.

27.03.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-16:16) CHP'li Eski Vekil Coronavirüse Yakalandı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizdeki etkisini sürdürmeye devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP eski İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün coronavirüs salgınına yakalandığını açıkladı.

Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "24. Dönem Milletvekilimiz, yakın dostum, canım abim Kadir Gökmen Öğüt’ün korona testi pozitif çıktı. Haber verdi ve bilinmesini istedi. Güçlü bir bünyesi, kocaman bir yüreği vardır. Kadir abi başaracak, hep birlikte başaracağız. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı bilgilendirme paylaşımında, ülkemizde coronavirüs kaynaklı ölüm sayısının yüzde 75'e çıktığını belirtti. Öte yandan vaka sayısının da 3 bin 629'a yükseldiği belirtildi.

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT KİMDİR?

28 Kasım 1959'da Çankırı Çerkeş'te doğan Kadir Gökmen Öğüt'ün babasının adı Naci, annesinin adı Meliha'dır.

Öğüt üniversite eğitimini, Dicle Üniversitesi'nde tamamladı. Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan eski siyasetçi, serbest diş hekimi olarak çalıştı. 1990 yılında İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Vekilliği ve Başkanlığı yaptı. 24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) üyesi oldu. Orta düzeyde İngilizce bilen Öğüt, evli ve 1 çocuk babasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal