CHP'li Eski Vekil Barış Yarkadaş, Instagram Fenomeni Bir Kadınla Görüntülendi

CHP'nin HDP destekçisi vekili olarak bilinen eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul'da bir AVM'de Instagram fenomeni bir kadınla görüntülendi.

23.08.2019-17:51 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-17:52) CHP'li Eski Vekil Barış Yarkadaş, Instagram Fenomeni Bir Kadınla Görüntülendi

HABER365/ ÖZEL HABER

Yaptığı açıklamalarla ve HDP'ye verdiği destekle çok defa kamuoyunun gündemine gelen CHP'nin eski milletvekili Barış Yarkadaş, bir AVM'de genç bir kadınla görüntülendi.

Yarkadaş'ın yanındaki kadının adı öğrenilemezken, Instagram fenomeni olduğu bilgisi var. 

BARIŞ YARKADAŞ KİMDİR?

Gazeteci Barış Yarkadaş 1974 senesinde Kars’ın Susuz İlçesi’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta bitirdi. 1988 senesinde ailesiyle beraber İstanbul’un Üsküdar İlçesi’ne geld. Lise öğrenimini Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde bitirdi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ile Marmara Üniversitesi Matbaacılık Bölümü’nde tahsil gördü. Üniversite senelerinde gazeteciliğe profesyonel olarak adım attı. Yeni Doğu, Güneş, Yeni İstanbul, Halkın Gücü, Radyo Yenigün ve KMP Anadolu TV’de görev yaptı. TV 8’in kuruluş sürecinde görev aldı.

Barış Yarkadaş, bu süreçte yaklaşık iki bin üyesi bulunan Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığı’nı yaptı. Başkanlığa iki defa seçilen Yarkadaş, sektörün problemlerinin çözümü için aktif bir mücadele yaptı. Aynı süreç içerisinde, Star ve Hürriyet Gazetesi başta olmak üzere çok sayıda yayın kuruluşunda görev yaptı. Askerlik vazifesini Van’da yapan Yarkadaş, 2006 senesinde Gerçek Gündem isimli internet sitesini kurdu.

Yarkadaş, M1 TV, Dem TV, Kent TV, Cem TV, Kent Radyo, Yön Radyo ve Box Radyo’da da programlar yaptı. 2011 senesinden beri HALK TV’de aktif vazife yapan Yarkadaş, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti mensubudur. Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin ödüllerine sahip olan Yarkadaş’ın “Hepsi Yaralar Sonuncusu Öldürür” ve ” Aksaray’ın Sırları” isimli iki kitabı vardır.

Yarkadaş, 7 Haziran ve 1 Kasım’da gerçekleştirilen 2015 Türkiye genel seçimlerinde 25 ve 26.dönem İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e girmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal