CHP'li Eski İlçe Başkanı, Öğrenci Andı Eyleminde Andımızı Unuttu!

CHP, Rize'de Öğrenci Andı için protesto düzenledi. CHP Pazar eski İlçe Başkanı Yıldız, eylemin sonunda Öğrenci Andı'nı okutmaya çalışırken andı unuttu.

28.10.2018-14:54 - (Son Güncelleme: 28.10.2018-14:40)

CHP Rize Çayeli İlçe Teşkilatının düzenlediği 'Andımız' protestosunda CHP Pazar eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, andımızı unuttu. Öğrenci andını unutan başkan, diğer partililerden destek alarak andı söylemeye devam etti. 

UNUTUNCA PARTİLİLERDEN SUFLE ALDI

Son günlerde gündemden düşmeyen Öğrenci Andı tartışmalarına bir tepki de Rize'nin Pazar ilçesinden geldi. CHP'nin Çayeli ilçe teşkilatının düzenlediği protesto gösterisinde Öğrenci Andı'nın okunması planlandı fakat bu pek de kolay olmadı. Öğretmen emeklisi olan yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olduğu için istifa eden CHP Pazar eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, öğrenci andını unutunca yandan diğer partililerden sufle aldı.

UNUTTUĞU YERE YENİ SÖZLER EKLEDİ

Öğrenci andında bulunan 'Ey büyük Atatürk, açtığın yolda' kısmından sonra gelecek olan 'Gösterdiğin hedefe' kısmını unutunca onun yerine kendisi yeni bir bölüm ekledi ve 'Kurduğun ülkede' deyince partililer kaldığı yerden sufle vermeye devam etti. Bu anlar ise bir başka partili tarafından anbean kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal