CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Selahattin Demirtaş Hayranlığı Ortaya Çıktı

Hukuksuz bir şekilde mazbata alan CHP'li Ekrem İmamoğlu, Öcalan aşkıyla yanan Selahattin Demirtaş'a övgüler yağdırdı. İmamoğlu, Demirtaş'ın kendisi hakkında iyi şeyler söylemesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

18.04.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-19:22)

İstanbul İl Seçim Kurulu'nun hukuksuz kararı ile YSK kararı beklenmeden mazbata verilen CHP'li Ekrem İmamoğlu gerçek yüzünü göstermeye başladı. 

Seçim öncesinde HDP tarafından "Seçilirse bizim oylarımızla seçildiğini unutmasın" denilerek PKK destekçisi bir partiden uyarı alan İmamoğlu, daha ilk günden kendisini HDP'ye teslim ettiğini kanıtlar nitelikte bir açıklama yaptı.

ÖCALAN'I ÖVENE HAYRANMIŞ

Şaibeli bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, halen cezaevinde olan ve "Öcalan'ın heykelini dikeceğiz" diyen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a övgüler yağdırdı.

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ YANINDA SAF TUTTU

Rudaw'a açıklamalar yapan İmamoğlu, "Sayın Demirtaş'ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriydim" dedi. Demirtaş'ın kendisi hakkında olumlu sözler söylemesinden mutluluk duyduğunu söyleyen İmamoğlu'nun kendisini HDP'ye teslim ettiği algısı bu açıklama ile iyice güçlendi.

Daha ilk günden Türkiye düşmanlarının tarafında olduğunu açıkça söyleyen CHP'li ismin ilerleyen günlerde yapacakları İstanbulluları düşünceye sevk etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal