CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuran-ı Kerim'i Öperek Göreve Başladı

Seçimi kazandığı kesinleşen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mazbatasını alarak göreve başladı. Özcan, göreve başlarken sahneye çıkıp Kuran-ı Kerim'i öptü.

05.04.2019-17:47 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-17:42) CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kuran-ı Kerim'i Öperek Göreve Başladı

31 Mart yerel seçimlerinin sonrasında belediye başkanlığı netleşen isimlerden biri olan Tanju Özcan, Bolu'da vazifeye başladı.

"SORUMLULUK ALDIM"

Mazbatasını alan Tanju Özcan, Bolu Belediyesi'nde personel ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Buradaki kalabalığı görünce bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Özcan, "Büyük bir sorumluluk aldığımın bilincindeyim. Milletvekilliği vazifesi tabii ki farklı bir görevdi. Yeni sistemde de daha rahat bir vazifeydi fakat biz zor olanı seçtik. Bolu'muza direkt hizmet etmeyi seçtik. Sağ olsun vatandaşlarımız da çok yüksek bir oy oranı ile bu vazifeyi bize verdi." dedi.

DUA İLE BAŞLADI

Devir teslim töreninin sonrasında belediye önünde kurulan sahneye çıkarak kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Özcan, dua etti.

KURAN-I KERİM'İ ÖPTÜ

Sahnede olan Türk bayrağı ve Kuran'ı Kerim'i öpmesinin ardından el basan ve yemin eden Özcan, daha sonra yanındakilerle Anıt Park'ta olan Atatürk Anıtı'na dek belediye bandosu eşliğinde yürüdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal