CHP'li Belediyede Yolsuzluk! 20 Kişi Yakalandı

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma bünyesinde, Kemer Belediyesince kullanılan gelir yönetim sistemi içeriğinde yapılan bilirkişi raporunda usulsüzlük ortaya çıktı.

31.10.2018-11:18 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-11:10) CHP'li Belediyede Yolsuzluk! 20 Kişi Yakalandı

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma bünyesinde, Kemer Belediyesince kullanılan gelir yönetim sistemi içeriğinde yapılan bilirkişi raporunda usulsüzlük ortaya çıktı.

Teknik ve fiziki takip sonucu sabah vakitlerinde tespit edilen adreslere eş zamanlı yapılan operasyonda, 19’u Kemer Belediyesi çalışanı 20 zanlı 'rüşvet', 'nitelikli dolandırıcılık', 'zimmet' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Zanlıların, 2014 senesinden şimdiye dek belediyenin gelir kaynağını oluşturan imar, eğlence, ilan reklam, katı atık ve pazar yeri gibi kalemlerden tahakkuk edilen gelirleri kullanılan gelir yönetim sistemi üzerinden usulsüz olarak sildikleri ve hazırlanan sahte evrak ve tutanaklarla tahakkuk edilen gelirleri tahakkuk edilmemiş gibi göstererek menfaat temin ettikleri, kamuyu zarara uğrattıkları tespit edildi.

Operasyon bünyesinde yeni gözaltıların olabileceği ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal