CHP'li Belediye'de Aşk Vurgunu! 27 Milyon Lirayı Götürdüler

CHP’li Şişli Belediyesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanan çifte istifadan sonra aşk ve yolsuzluk skandalı patlak verdi.

24.08.2017-13:52 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-18:03)

27 MİLYON LİRALIK BAĞIŞI KENDİ HESABINA AKTARDI


Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün kara kutusu olarak tanınan; belediye iştiraki Kentyol A.Ş. Genel Müdürü Hasnun Bayram, Şişli Belediyesi Basın Danışmanı Şermin Terzi'yle yaşadığı aşkın ardınbdan Kentyol A.Ş.'ye yapılan 27 milyon lira bağışı hesabına aktardığı öne sürüldü.

"KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ" DEDİ


Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün Kanada'da ulaştığı Terzi, Kanada'ya kızının okulu için geldiğini ve bir daha Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini aktararak "Hasnun Bey bekâr, ben bekârım. Aramızda bir ilişki olur ya da olmaz. Bu kimseyi alakadar etmez. Birlikte gitmemiz de tesadüf veya değil" ifadelerini kullandı.


İNÖNÜ'YE VEDA ETMEDİ


Her şey, Hayri İnönü'nün belediye başkanı seçildikten bir sene sonra Bayram ve Terzi'yi işe almasıyla başladı. İnönü, Alman vatandaşı olan çocukluk arkadaşı Bayram'ı 30 bin TL maaşla belediye şirketi Kentyol A.Ş.'nin başına geçirdi

HÜRRİYET GAZETESİNDE ÇALIŞMIŞTI


Eski Hürriyet gazetesi çalışanı Terzi'yi de basın danışmanı olarak göreve başlattı. İddiaya göre, İnönü'nün Kanyon'da kiraladığı dairede görev yapan Terzi'yle Bayram arasında bir zaman sonra aşk ilişkisi yaşandı. Bayram, geçtiğimiz hafta noter kanalıyla istifa dilekçesini belediyeye iletti. Çocukluk arkadaşı olan Başkan İnönü'ye veda etmedi. Terzi ise İnönü'yle vedalaşarak istifasını sundu.


27 MİLYON LİRA DOLANDIRDILAR


Ani istifasının ardından Bayram, 15 Ağustos'ta önce THY'nin TK-0017 sefer sayılı uçağıyla Kanada'nın Toronto kentine daha sonra da Montreal'e gitti. Terzi ise aynı gün Air France'ın 1891 uçuş koduyla Paris'e oradan da Air Canada ile Montreal'e uçtu. İddialara göre, Bayram istifa etmeden önce Kentyol A.Ş.'ye yapılan 27 milyon lira bağışı hesabına aktardı. Hasnun Bayram'ın Kanada'nın Regina bölgesinde 1.5 milyon dolara bir villa satın aldığı da ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal