CHP'li Belediye Ömer Halisdemir'in Fotoğrafını Kaldırdı

31 Mart’ta Artvin’in Arhavi ilçesinin yönetiminin AK Parti'den CHP'ye geçtikten hemen sonra yeni yönetimin ilk icraati 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in fotoğrafını belediye girişinden kaldırmak oldu.

13.05.2019-11:22 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-11:16)

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerde her gün yeni bir skandal patlak veriyor. O skandalların birinin de Artvin’in Arhavi ilçesinde yaşandı. 2009- 2019 arasında AK Parti yönetimindeki Arhavi, yeni dönemle birlikte CHP yönetimine geçti. CHP’den Arhavi Belediye Başkanı seçilen Vasfi Kurdoğlu’nun, göreve gelir gelmez ilk icraatının Arhavi Belediyesi girişindeki 15 Temmuz Demokrasi köşesinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafını indirmek olduğu belirtildi.

TEPKİLERE DAYANAMADI

Göreve geldikten 15 gün sonra Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafını kaldırıldı. Şehitler köşesinde kahraman Şehit Halisdemir’in fotoğrafını göremeyen Arhavi halkı CHP’li belediye başkanı Kurdoğlu’na tepki gösterdi. Halkın göstermiş olduğu tepkilere ve şikayetlere dayanamayan CHP’li Kurdoğlu kararından geri adım attı. 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafı aradan geçen bir haftanın ardından yeniden şehitler köşesindeki yerini aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal