CHP'li Belediye Başkan Adayı, İl Disiplin Kurulu Başkanını Dövdü

Kırşehir'de CHP eski İl Disiplin Başkanı Zafer Atabey, Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu tarafından darp edildi.

14.01.2019-15:11 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-15:45) CHP'li Belediye Başkan Adayı, İl Disiplin Kurulu Başkanını Dövdü

Kırşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Disiplin Başkanı Zafer Atabey, Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu'nun kendisini darp ettiğini iddia etti.

ADAYLIK DURUMUNU SORUNCA DARP EDİLDİ

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'den İl Genel Meclisi üyesi olabilmek için partideki vazifesinden istifa eden Zafer Atabey, İl Genel Meclisi aday adaylığı için partiye başvurduğunu söyleyerek, "İl Başkanlığı'na başvurumu yapmamın ardından partideki vazifeliye Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekincioğlu'nu sordum. Selahattin Ekincioğlu'na iki dakika görüşmek istediğimi söyledim ve İlçe Başkanlığı odasına beraber girdik. Selahattin Ekincioğlu'na yurt dışına gitmek istediğimi ifade ettim ve kendi adaylık durumumu sordum. Benim yakamı toplayarak, 'Bıktım ben sizden' diyerek beni itti ve masaya çarptım. Partide gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısı bitmiş, il ve ilçe başkanları dışarı çıktılar fakat yaşadığım olayı görmediler. Hiç bir şey olmamış gibi çıktı gitti. İlçe ve il idaresi anında kayboldu kendisinin dizayn ettiği insanlar. Oğlumu aradım geldi beni aldı" dedi.

HASTANEDEN RAPOR ALDI

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek rapor alan Zafer Atabey, uzun seneler CHP'ye hizmet ettiğini ve darp edildiğini iddia etti.

PARTİNİN ÜST YÖNETİCİLERİNİ ARADI

Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan'ı aradığını söyleyen Atabey, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Milletvekili Metin İlhan'ı arayarak durumu aktardım. 'Yapacağım bir şey yok' dedi. Genel Başkan Yardımcısını aradım. Ertesi sabah bana dönüş yaptı. Ağrıdan duramadım. Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya aradı. Kendisine de yaşadığım olayı anlattım. Bunlara rağmen özür bekledim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal