CHP'li Başkanlar Bundan Sonra Şehit Cenazelerine Alınmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de yaptığı açıklamada, bundan sonra şehit cenazelerine CHP il başkanlarının alınmayacağını söyledi.

28.06.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-15:23) CHP'li Başkanlar Bundan Sonra Şehit Cenazelerine Alınmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Müsteşarımız üstünden 'CHP il başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole almayın' emri yolladım. Onları gideceği bir yer var. O yeri de onlara göstereceğiz. PKK terör örgütleri üyelerinin cenazeleri var. Biz, o leşleri çok sık kaldırtıyoruz. Onlara bir kişilik kontenjanı vereceğiz." dedi.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimin sonrasında milletvekili seçildiği İstanbul 2. bölgedeki AK Parti İlçe Teşkilatlarına teşekkür gezisinde bulunan Soylu, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'nın sonrasında Esenler İlçe Başkanlığına giderek partililere seçim sürecinde gösterdikleri performanstan sebeple teşekkür etti.

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Soylu, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesine bağlı Yaygınyurt Köyü'nde bakkal Mevlüt Bengi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesi ile alakalı soruyu şöyle cevapladı:

"OYU DÜŞEN HDP İNTİKAM PEŞİNDE"

Ağrı Doğubeyazıt'ta öldürülen kardeşimizin 10 çocuğu var. İnsanlıktan payını almamış ve canavarca katliamları takdir edenlere ve bunu özellikle bir terör örgütünün siyasi partisini destekleyenlere bir defa daha kulaklarına küpe olsun diye söylüyorum, bu işler öyle basit değil. Kendi çocuğu kızamık olunca, öksürünce hastane hastane gidenler, en lüks hastanelere gidenler, oradaki kardeşimizin katline nasıl bir süreçle katkı sağladılar. Bu nettir. Ben bunun ne demek olduğunu biliyorum. Senelerdir bu işlerin içinde olan bir arkadaşınız ve kardeşinizim. Yani orada Doğu ve Güneydoğu'da oyu azalan HDP, PKK üstünden milleten intikam almaktadır. Bu derece açık ve net. Buna kimse izin vereceğimizi düşünmesin.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal