CHP-HDP İttifakına FETÖ Desteği

FETÖ, kurduğu kansız örgütünün kripto yapılanmasına talimat vererek, yerel seçimde gizli ittifak yapan HDP-CHP için propaganda ve algı çalışması yapılması için talimat verdi.

10.10.2018-07:52 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-07:40) CHP-HDP İttifakına FETÖ Desteği
FETÖ, kurduğu kansız örgütünün kripto yapılanmasına talimat vererek, yerel seçimde gizli ittifak yapan HDP-CHP için propaganda ve algı çalışması yapılması için talimat verdi. Örgüt, cezaevindeki Demirtaş’ın serbest bırakılması için çağrı yaptı. Kansız FETÖ bu talimat üzerine ilk defa yayımladığı bir raporda terör örgütü PKK'nın uzantısı HDP'ye destek verip savundu.

FETÖnnün Belçika merkezli yayın organları ve vakıflarının beraber hazırladıkları raporda HDP eski Genel Başkanı Demirtaş'ın hemen serbest bırakılması çağrısı yapıldı. Örgüt üyelerinden ayrıca HDP ve CHP için propaganda ve algı çalışması yapılması istendi. Bu talimat üzerine örgütün Avrupa yapılanması bir skandala imza atarak PKK'nın uzantsı HDP'yi açıkça savunmaya başladı. Bir diğer hazırlanan raporda ise; hem cezaevindeki FETÖ'cüler aklanmaya çalışıldı hem de HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal