CHP'den KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “1974’te biz neredeysek, bugün de oradayız. KKTC Cumhurbaşkanının sözleri büyük talihsizliktir ve son derece vahimdir” ifadelerini kullandı.

10.02.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-17:48) CHP'den KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında MYK gündemini kamuoyu ile paylaştı.

İdlib'te topçu ateşi sonucu 5 şehidin olduğu bilgisini veren Öztrak, “Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimize, ailelerine sabır diliyoruz. İdlib'te durum giderek ciddileşiyor” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztrak, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın sözlerine ilişkin yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Bugün bu ülkede Kıbrıs duruşundaki duruşu en net parti CHP'dir. Çok açık ifade ediyorum; 1974'te biz neredeysek, bugün de oradayız. KKTC Cumhurbaşkanının sözleri büyük talihsizliktir ve son derece vahimdir. Hele konuşmasının içinde yersiz bir biçimde Sayın Tayfur Sökmen'in adını geçirmesi kabul edilebilir bir husus değildir”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal