CHP'den İtiraf Gibi HDP Açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger'den itiraf gibi bir açıklama geldi. İYİ Parti'nin CHP'ye nankörlük yaptığını iddia eden Aksünger, "HDP ile ittifak kurmalıydık" dedi.

20.07.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-17:13) CHP'den İtiraf Gibi HDP Açıklaması

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger'den şaşırtan bir açıklama geldi. Aksünger, 'İyi Parti CHP'ye nankörlük yapıyor. CHP, HDP ile ittifaka girmeliydi, geleceği inşa ederdik' dedi.

DELEGELERE İMZA VERMEMELERİ İÇİN BASKI YAPILIYOR

Eski CHP Bilgi ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger dün Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını cevapladı. Muharrem İnce'ye yakın kişilerin kurultay için imza topladığının sorulmasının ardından Aksünger, delegelere imza vermemeleri veya verdikleri imzaları geri çekmeleri için baskı yapıldığını bildirdi.

"KURULTAY İÇİN YETERLİ İMZA TOPLANACAKTIR"

Kurultayda, Kılıçdaroğlu'nun karşısına Muharrem İnce ile beraber birçok kişinin çıkabileceği görüşünü ifade eden Aksünger, "Kurultay için gerekli imza toplanacaktır. Önümüzdeki salı, çarşamba bu iş tamamlanır" ifadesini kullandı.

"CHP, HDP İLE İTTİFAK YAPMALIYDI"

Aksünger, ismini söylemeden İyi Parti'nin kurucu üyelerinden Mehmet Aslan'ın "AK Parti çıkıp doğru bir şey söylüyorsa, söylediği şey hallk için yararlı bir şeyse İYİ Parti ona destek verecek" açıklamasına da göndermede bulundu. "İYİ Parti CHP'ye nankörlük yapıyor" diyen Aksünger, konuşmasının devamında "CHP, HDP ile ittifak kurmalıydı, geleceği kurardık" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal