CHP'den İlk Müracaat Geldi!

2019'un Mart ayında gerçekleşmesi hedeflenen yerel seçimler öncesinde, Doğanşehir ilçesinde ise belediye için ilk CHP’ye ilk resmi müracaat gerçekleştirildi.

06.10.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-12:33) CHP'den İlk Müracaat Geldi!

2019'un Mart ayında gerçekleşmesi hedeflenen yerel seçimler öncesinde siyasi partililerde hareketlenme başlarken, Doğanşehir ilçesinde ise belediye için ilk CHP’ye ilk resmi müracaat gerçekleştirildi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu amacıyla CHP İlçe Başkanlığına giden Yüksek Mühendis Hüseyin Dulkadiroğlu, evraklarını ilçe başkanı Kenan Erdem'e vererek resmen müracaatını yaptı.

Hüseyin Dulkadiroğlu işlemlerin ardından yaptığı açıklamasında, Doğanşehir'de yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını ifade ederek,  "Doğanşehir için bilgi ve birikimimi, tecrübelerimi kullanmak istiyorum. Başkan seçildiğim zaman, cadde ve sokaklara öncelik vereceğim. Senelerdir ihmal edilmiş çarpık yapılaşma konusunda yeni düzenlemelerde bulunacağım. Kısacası yapılması gereken her şeyin en iyisini yapacağım" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal